image

Servicii

Cu Neologis Medical, extrageți mai multă valoare din echipamentul dumneavoastră actual. Oferim planuri personalizate de service, având la bază personal calificat și un suport rapid. Asigurăm funcționarea optimă a echipamentelor medicale, reducând costurile de întreținere și evitând downtime-ul nedorit. Investiți în serviciile noastre pentru a maximiza eficiența și performanța echipamentelor dumneavoastră medicale.

Consultanță

La Neologis Medical, înțelegem concentrarea dumneavoastră asupra aspectelor esențiale ale activității medicale ca fiind o prioritate. De aceea, specialiștii noștri vă oferă consultanță de încredere pentru achiziționarea software-ului și hardware-ului medical. Indiferent dacă doriți să investiți în echipament nou, să modernizați infrastructura existentă sau să implementați sisteme RIS și/sau PACS, suntem aici pentru a vă ghida către cea mai bună soluție. Cu o experiență vastă în domeniu și o gamă diversificată de opțiuni, vă asigurăm că investiția dvs. va fi bine plasată. Faceți alegerea corectă și contați pe noi pentru succesul dumneavoastră în domeniul medical.

Integrare aparatură

Asigurăm instalarea, punerea în funcțiune și calibrarea echipamentelor achiziționate. Pentru a exploata aparatura achiziționată la capacitate maximă asigurăm integrarea echipamentelor în rețele de modalități deja existente și/sau în sisteme de arhivare RIS și PACS, cât și pregătirea utilizatorilor.

Suport Tehnic și Mentenanță

Prin intervenția promptă în perioada garanției cât și în cea a postgaranției, oferim suport tehnic și mentenanță pentru echipamentele furnizate, astfel încât să menținem funcționarea în parametri optimi pe toată durata utilizarii.
Serviciile firmei noastre sunt prestate de către echipa noastră de ingineri de service, tineri și dinamici, certificați de către producători și specializați regulat. Echipa este pregătită pentru alegerea aparaturii potrivite, instalarea, pregătirea operatorilor, calibrarea și verificarea constanței acesteia, acționând conform NSR CNCAN în vigoare și reglementărilor EN 61223, EN 60601-1-1, EN 60601-1-2, PAS 1054 din domeniul radiologiei și imagisticii medicale.

aaa