pic

Despre noi

Suntem lideri în furnizarea de produse medicale de ultimă generație, axându-ne pe siguranță și inovație. Ne concentrăm pe furnizarea și servisarea dispozitivelor medicale de top care îmbunătățesc calitatea vieții. Cu tehnologie avansată și standarde ridicate de calitate, suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru soluții medicale de vârf.

Inființată în 2009 și formată dintr-o echipă tânără, dinamică, cu pregătire și specializare direct la producători, compania Neologis Medical SRL funcționează pe principiul siguranței și cel al inovației. Oferim produse de ultimă generație ale unor firme consacrate în domeniul medical. Printre produsele oferite de compania noastră se numără instalații radiologice fixe și portabile, sisteme digitale de detecție a radiațiilor ionizante de tip CR și DR, injectomate pentru soluție de contrast CT și RMN, echipamente de radioprotecție, produse dedicate imagisticii medicale și sisteme pentru organizarea și arhivarea pacienților de tip RIS și PACS.

Neologis Medical SRL este partenerul exclusiv și certificat IBIS, Imaginalis, Kiran, Multimage, Ulrich Medical și Vieworks în România.

Pe langă aparatură medicală, compania are ca și țintă menținerea funcționării în parametri optimi a echipamentelor comercializate pe toată durata utilizării și pune la dispoziția clienților servicii de consultanță și planificare. Oferim de asemenea servicii de integrare a aparaturii, precum și mentenanța aparatelor furnizate, asigurându-se astfel funcționarea echipamentelor la capacitate maximă pe o perioadă de timp îndelungată. Toate produsele comercializate dețin autorizațiile necesare emise de către CNCAN și ANMDMR. În parteneriat cu companii de renume din domeniu deservim clinici, cabinete medicale și alte instituții de sănătate din domeniul uman și veterinar sub semnul siguranței și al inovației.

Parteneri

img
img
img