pic

Prima Vet

Maxivet 400HF XL DR

Radiologie direct digitală

image

Proiectul

"În cadrul Spitalului Veterinar Municipal Militari am menținut mereu un standard ridicat al serviciilor medical-veterinare, am urmat progresul și am luptat pentru a dota clinica cu aparatură performantă, îmbogățindu-ne continuu cunoștințele și aptitudinile medical-veterinare. În căutarea unui furnizor de instalații radiologice digitale am ales să colaborăm cu Neologis Medical, această firmă îndeplinind de la bun început un standard ridicat, conform așteptărilor noastre. Am beneficiat de un pachet de servicii complet, incluzând consultanța necesară legată de achiziția echipamentului potrivit, amenajarea corespunzătoare a spațiului, întocmirea dosarelor de autorizare, cât și trainingul personalului în vederea unei utilizări performante a echipamentului furnizat."

image

Achiziția

"Printre caracteristicile solicitate de către clinica noastră sau numărat tub performant cu anod rotativ, generator cu energie stocată și conectare la priză, detector de ultimă generație în format 43x43cm, detector care s-a dovedit a avea o rezoluție impresionantă, software-ul veterinar intuitiv, doză de radiație redusă, cât și o utilizare facilă și prietenoasă a sistemului."

image

Rezultatul

"Desfășurarea proiectului de radiologie cu Neologis Medical a depășit așteptările noastre. Echipamentul se evidențiază prin calitatea superioară a imaginilor furnizate, ușurința cu care aceste imagini sunt obținute, cât și fluxul de lucru simplificat. Alte aspecte pozitive legate de desfășurarea acestui proiect au fost timpul rapid de obținere a autorizațiilor și competența tehnică de care a dat dovadă această firmă. Recomandăm cu încredere colaborarea cu Neologis Medical pentru derularea unui proiect de radiologie."

image

Dezvoltăm proiectul tău acum?

Solicită consultanță