pic

Prima Vet

Maxivet 400HF

Spitalul Veterinar Municipal Militari a păstrat un standard înalt în serviciile medicale-veterinare, colaborând cu Neologis Medical pentru a achiziționa și implementa cu succes un echipament radiologic digital de înaltă performanță. Prin intermediul acestei colaborări, clientul a beneficiat de consultanță specializată, amenajare a spațiului corespunzătoare și training pentru personal, asigurând furnizarea de servicii medicale veterinare de calitate superioară. Astfel, echipamentul furnizat de Neologis Medical a contribuit semnificativ la îmbunătățirea calității serviciilor oferite de Spitalul Veterinar Municipal Militari, asigurând îngrijirea optimă a animalelor pacienți.

image

Proiectul

"În cadrul Spitalului Veterinar Municipal Militari am menținut mereu un standard ridicat al serviciilor medical-veterinare, am urmat progresul și am luptat pentru a dota clinica cu aparatură performantă, îmbogățindu-ne continuu cunoștințele și aptitudinile medical-veterinare. În căutarea unui furnizor de instalații radiologice digitale am ales să colaborăm cu Neologis Medical, această firmă îndeplinind de la bun început un standard ridicat, conform așteptărilor noastre. Am beneficiat de un pachet de servicii complet, incluzând consultanța necesară legată de achiziția echipamentului potrivit, amenajarea corespunzătoare a spațiului, întocmirea dosarelor de autorizare, cât și trainingul personalului în vederea unei utilizări performante a echipamentului furnizat."

Vezi detalii despre Instalație radiologică veterinară - Maxivet 400HF DR

image

Achiziția

"Printre caracteristicile solicitate de către clinica noastră s-au numărat tub performant Toshiba cu anod rotativ, generator cu energie stocată și conectare la priză, detector de ultimă generație în format 43x43cm, detector care s-a dovedit a avea o rezoluție impresionantă, software-ul veterinar intuitiv, doză de radiație redusă, cât și o utilizare facilă și prietenoasă a sistemului."

Vezi detalii despre Instalație radiologică veterinară - Maxivet 400HF DR

image

Rezultatul

"Desfășurarea proiectului de radiologie cu Neologis Medical a depășit așteptările noastre. Echipamentul se evidențiază prin calitatea superioară a imaginilor furnizate, ușurința cu care aceste imagini sunt obținute, cât și fluxul de lucru simplificat. Alte aspecte pozitive legate de desfășurarea acestui proiect au fost timpul rapid de obținere a autorizațiilor și competența tehnică de care a dat dovadă această firmă. Recomandăm cu încredere colaborarea cu Neologis Medical pentru derularea unui proiect de radiologie."

Vezi detalii despre Instalație radiologică veterinară - Maxivet 400HF DR

image

Dezvoltăm proiectul tău acum?

Solicită consultanță