pic

A&A Medical Vet

Maxivet 300HF XL DR

image

Prezentare

"Achiziționarea unui aparat Roentgen digital a fost menită să completeze și să îmbunătățească fluxul actului medical prin diagnosticul rapid. A&A Medical Vet este prezentă pe piața veterinară de 15 ani prin două cabinete. Având în vedere specializarea acestora, respectiv medicina de urgență și investigații, achiziționarea unui aparat Roentgen digital a fost menită să completeze și să îmbunătățeasca fluxul actului medical prin diagnosticul rapid."

image

Investiția

"După o amplă cercetare a pieței privind aparatele radiologice digitale, am decis să colaborăm cu Neologis Medical deoarece a fost singura companie care ne-au pus la dispoziție un plan extrem de bine structurat în vederea autorizării aparatului. Mai mult, Neologis s-a ocupat personal de dosarul de autorizare, eficientizând și scurtând foarte mult timpul de implementare al proiectului."

image

Rezultatul

"Dupa 2 ani de utilizare a echipamentului furnizat și peste 2500 de imagini radiologice, putem concluziona următoarele:
- Simplitatea utilizării aparatului
- Utilizarea intuitivă a software-ului
- Calitatea imaginilor și timpul scurt de expunere
- Nivelul scăzut al radiațiilor

Recomandăm cu încredere parteneriatul cu Neologis Medical în implementarea unui proiect de radiologie veterinară, datorită profesionalismului, eficienței și soluțiilor oferite."

image

Dezvoltăm proiectul tău acum?

Solicită consultanță