image

Servicii

obțineți mai multă valoare de la echipamentul nou sau cel existent cu serviciile Neologis Medical, incluzând planuri pe termen lung, personal calificat și suport rapid de la distanță.

Consultanță

Pentru a vă putea concentra asupra ceea ce e esențial în activitatea dvs. și pentru a face cea mai bună alegere, atunci când este vorba de achiziționarea Software-ului și Hardware-ului medical, specialiștii noștri vă oferă consultanța necesară. Astfel când este vorba de achiziționarea unui echipament nou, modernizarea infrastructurii existente sau implementarea unui sistem de tip RIS și/sau PACS soluția optimă va fi la îndemâna dvs.

Integrare aparatură

Asigurăm instalarea, punerea în funcțiune și calibrarea echipamentelor achiziționate. Pentru a exploata aparatura achiziționată la capacitate maximă asigurăm integrarea echipamentelor în rețele de modalități deja existente și/sau în sisteme de arhivare RIS și PACS, cât și pregătirea utilizatorilor.

Suport Tehnic și Mentenanță

Prin intervenția promptă în perioada garanției cât și în cea a postgaranției, oferim suport tehnic și mentenanță pentru echipamentele furnizate, astfel încât să menținem funcționarea în parametri optimi pe toată durata utilizarii.
Serviciile firmei noastre sunt prestate de către echipa noastră de ingineri de service, tineri și dinamici, certificați de către producători și specializați regulat. Echipa este pregătită pentru alegerea aparaturii potrivite, instalarea, pregătirea operatorilor, calibrarea și verificarea constanței acesteia, acționând conform NFSR CNCAN în vigoare și reglementărilor EN 61223, EN 60601-1-1, EN 60601-1-2, PAS 1054 din domeniul radiologiei și imagisticii medicale.