image

Neeo C-arm Vet

Neeo C-arm Vet

Brațul C Neeo este ușor de poziționat și de utilizat și este special conceput pentru aplicații în unități veterinare unde examinarea fluoroscopică poate face diferența atât în ceea ce privește diagnosticul, cât și în vederea simplificării chirurgiei ortopedice.
Acest fluoroscop veterinar este disponibil în diferite configurații.

- Monitor dublu pentru potrivirea imaginilor.

- Tehnologia de intensificare a luminozității.

- Disponibil cu inserții anodice rotative sau fixe.

- Intensificatoare de luminozitate de 9 și 12 inch.

- Putere de 3,5 kW sau 5 kW.

Neeo este utilizat în diverse proceduri intervenționale și de diagnostic în secțiile de traumatologie și ortopedie, precum și în sălile de operație.

Proceduri intervenționale și de diagnostic
Datorită fluoroscopiei cu doze mici, este posibil să se utilizeze dispozitivul pentru poziționarea grefelor osoase sau subcutanate, inserarea firului K (fir Kirschner) pentru stabilizarea fragmentelor osoase sau pentru poziționarea corectă a protezelor.
Doza redusă emisă asigură utilizarea în siguranță atât pentru pacient, cât și pentru chirurg sau medic în blocul operator.

Procesare în timp real
Folosind Neeo cu opțiunea RTP (Real Time Processing) este posibil să se efectueze diagnostice vasculare, urologice și cardiologice.
Una dintre funcțiile principale, reducerea imaginii digitale, permite de exemplu vizualizarea trecerii lichidelor de contrast într-un țesut sau într-un canal venos sau arterial; datorită funcției de buclă video-ul achiziționat poate fi reprodus de mai multe ori pentru a verifica mai precis trecerea fluidului în interiorul zonei in cauză.
Măsurarea angiografică este o altă funcție utilă în domeniul vascular (QA Quantitative Angiography) care permite măsurarea stenozelor.
În cele din urmă, fluoroscopia permite poziționarea corectă a stenturilor sau expansoarelor.

Echipamentul
Neeo este echipat cu două monitoare medicale de 19 inchi care pot fi poziționate în funcție de nevoile operatorului.

Monitoarele de lucru și monitoarele de feedback sunt separate și pot fi operate independent.

Mișcările posibile sunt rotația, întoarcerea, înclinarea și reglarea înălțimii.

Servicii de consultanță autorizații DSP și CNCAN:
Beneficiați de consultanță de specialitate, elaborare documentații, calcule de radioprotecție, etc. în vederea obținerii autorizațiilor necesare de la DSP și CNCAN, rapid și simplu, în 5 pași.

Vezi aici mai multe detalii despre autorizare

image

Mă interesează acest produs.

Solicită preț pentru Neeo C-arm Vet