pic

Centru de Diagnostic Imagistic Neuromed

Injectomat soluție contrast Ulrich CT-Motion

image

Prezentare

Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed înființat în anul 1999, este o societate civilă medicală din Timișoara. Principalul obiect de activitate al centrului îl constituie investigațiile de înaltă performanță prin rezonanța magnetică (RMN) și computer tomografie (CT), utilizate în prezent în toate specialitățile medicale, fără de care nu se mai concepe o medicină de calitate.
În cadrul centrului Neuromed echipamentul imagistic modern este folosit de către medici și operatori experimentați. Imaginile obținute sunt de cea mai bună calitate, fapt ce permite un diagnostic cât mai exact.

image

Injectomatul Ulrich CT-Motion

Injectomatul Ulrich CT Motion este un sistem de injectare pentru soluție de contrast fără seringă, ce permite o schimbare rapidă între pacienți, indiferent de următorul protocol de injectare. Nu există seringi de încărcat, injectomatul furnizând soluția de contrast direct din flacoane. Consumabilele sunt reduse la un minim. Soluția de contrast pentru pacient se dozează foarte ușor, fără pierdere, deoarece nu există exces de soluție neutilizat.
Aceste caracteristici au permis Centrului de Diangnostic Imagistic Neuromed să-și modernizeze complet protocoalele de injectare și să profite la maxim de sistemele de scanare. Dozele de contrast ale pacienților au fost reduse cu cel puțin 25% și au fost obținute reduceri semnificative ale costurilor cu consumabilele.

image

Dezvoltăm proiectul tău acum?

Solicită consultanță