pic

Centru de Diagnostic Imagistic Neuromed

Digitalizare radiologie și mamografie

Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed înființat în anul 1999, este o societate civilă medicală din Timișoara. În cadrul centrului Neuromed echipamentele moderne sunt folosite de către medici și operatori experimentați. Imaginile obținute sunt de cea mai bună calitate, fapt ce permite un diagnostic cât mai exact.

image

"Digitalizarea instalației radiologice și a mamografului a fost un pas important pentru centrul nostru de diagnostic imagistic, care a dus la îmbunătățirea actului medical. Odată cu această tehnologie performantă, ni s-au oferit noi soluții și posibilități în ceea ce privește stabilirea unui diagnostic precis și sigur. Mamografia digitală permite observarea mai multor detalii structurale în sânul dens și presupune o iradiere și o compresie mai redusă decât în cazul mamografiei clasice."

image

"Am ales să desfășurăm acest proiect cu Neologis Medical datorită promptitudinii, profesionalismului și pregătirii tehnice de care a dat dovadă această firmă, încă de la bun început."

image

"După o perioadă de 3 ani de utilizare zilnică nu am întâmpinat probleme, Neologis Medical răspunzându-ne prompt la solicitările noastre.

Recomandăm cu încredere Neologis Medical pentru desfășurarea de proiecte în domeniul radiologiei și cel al imagisticii medicale."

image

Dezvoltăm proiectul tău acum?

Solicită consultanță